henrik.hvid@devoteam.dk, +45 22 99 87 55


SOA Network
Integration som konkurrenceparameter

horizontal rule

Blogs:

Kommentarer

Scenarier

Internettet skal ikke betragtes som et browserbaseret medie, men som et allestedsnærværende netværk der forbinder samtlige computere og muliggør dynamisk integration af information, funktionalitet, forretningshændelser og viden.

Web Services vil have en væsentlig indflydelse på den måde der drives forretning på i de kommende år.

Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag.

Web Services vil gøre det muligt for traditionelle it- afdelinger at udvikle sig fra rene supportorganisationer til ægte strategiske forretningsaktiver.

Mens vi stadig studerer de lektioner, vi fik i Internettets første stadier, er en ting klart: Teknologien står ikke stille og det næste store skridt er Web Services, som vil ændre den måde, som virksomheder bruger software til at løse forretningsproblemer og håndtere nye muligheder.

 

Har du behov for at forstå hvad en Service Orienteret Arkitektur er, hvilke muligheder SOA giver din virksomhed og hvordan du kan udnytte SOA, kan SOA Network hjælpe dig.

SOA Networks vision om fleksibilitet, dynamik og behændighed!

Vi er så småt begyndt at tage hul på Internettets tredje fase, en fase som vil bringe nye muligheder for integration af processer og applikationer til leverandører, internt i virksomheden, med kunder, med distributører og medarbejdere.

For at en virksomhed skal være succesfuld i dette stadie, er kravet behændighed. Det vil sige en organisation, som har mulighed for umiddelbart at tilpasse sig den konstant forandrende verden, den eksisterer i.
En af de største forhindringer, for at opnå dette mål, er en ikke effektiv integration af ufleksible it-systemer. Virksomhedens fremtidige muligheder afhænger derfor helt af it-systemernes dynamiske tilpasningsevne. Se hvordan SOA Network vil samarbejde for at reducere denne forhindring.

horizontal rule

SOA Network vil skabe forståelse for organisationens muligheder

SOA Networks mission er at skabe forståelse for organisationens muligheder med en fleksible Service Orienteret Arkitektur. Det gøres gennem rådgivning, uddannelse og erfaringsudveksling. SOA Network vil arbejde for, at organisationen forstår de teknologiske og forretningsmæssige konsekvenserne af, at internettet ikke mere skal betragtes som et browserbaseret medie, men som et allestedsnærværende netværk der forbinder samtlige computere og muliggør dynamisk integration af information, funktionalitet, forretningshændelser og viden.

horizontal rule

Service Orienteret Arkitektur - Integration som konkurrenceparameter

31. august 2004 udkom min bog "Service Orienteret Arkitektur - Integration som konkurrenceparameter"

"Forskellen mellem SOA og andre tilgange til virksomhedsarkitektur er den forretningsbehændighed som SOA tilbyder. Forretningsbehændigheden er muligheden for virksomheden til hurtigt og effektivt at reagere på ændringer og udnytte ændringer til konkurrencemæssige fordel."
Den kan bestilles her.

horizontal rule

Profil

SOA Network er startet af vidensleverandør og forfatter Henrik Hvid Jensen i 2003.

Henrik Hvid Jensen har bevæget sig mange år i den danske it-branche og er uddannet HD(U) fra CBS og Datalog fra Københavns Universitet.

Udover at være uvildig konsulent underviser han som ekstern lektor i SOA, Web Services, Event Driven Architecture og Semantic Web på Københavns Universitet

Du kan se hvordan vi kan samarbejde her.

horizontal rule

Kontakt Information

Telefon
+45 22 99 87 55
Adresse
Kirkeleddet 474, 3480 Fredensborg
E-mail
henrik.hvid@devoteam.dk
 

 

Send mail til henrik.hvid@devoteam.dk med spørgsmål eller kommentarer omkring dette web site.
Sidst ændret: søndag, 27. december 2009